Preparat Thymuskin Prevent

THYMUSKIN_Prevent PreparatZnake dednega izpadanja las je možno opaziti pri svojih starših kot spreminjanje roba lasišča, ki nakazuje zmanjšanje površine lasišča. S staranjem se rob umika v notranjost lasišča. Opazijo pa se tudi lahko krožna področja z razredčenimi lasmi (pleša), ki so le na robu poraščena z lasmi. Ti znaki so predvsem značilni za moške. Pri ženskah s starostjo lasje postanejo tanjši. Še predno se omenjeni znaki pojavijo, je smiselno pričeti uporabljati  izdelke Thymuskin® PREVENT. S pravočasno preventivno uporabo se zakasni tipični potek izgubljanja las, če sodimo v skupino, ki izkazuje nagnjenost k dedni obliki izpadanja las (androgena alopecia).

Na začetku, ko opazite manjše izpadanje las,  je doza učinkovin v izdelkih Thymuskin® PREVENT zadostna, da učinkovito preprečuje in zakasni pojavljanje zgodnjih znakov izpadanja las.

Preparat je na voljo v 100 ml in 200 ml embalaži.

Cena (z DDV): 13,00 € za 100 ml pakiranje, 20,00 € za 200 ml pakiranje.

Uporaba: Ko operete in posušite lasišče, utrete v lasišče preparat (bodisi gel ali losjon). Po aplikaciji ni potrebno izpirati lasišča.

Preparat razporedite h koreninam las po celotnem lasišču tako, da ne izteče izven lasišča. Dozirajte tipično 2-4 unče s pipeto. Pipeto vzemite iz pakiranja, pritisnite na glavo pipete, da iztisnete vsebino na skalp lasišča. Če nimate pipete in uporabljate  izdelke Thymuskin® Prevent, narahlo iztisnite vsebino iz plastenke točkovno na skalp h koreninam las.

  • Nadaljujte s tem postopkom na 4 do 5 mestih na lasišču in sicer ob robu, kjer se izpadanje las pojavi.
  • S konicami prstov vtrite nanešeno vsebino izdelka
  • Razčešite lasišče po lastni presoji. Pri tem se lahko uporabljajo sredstva za oblikovanje pričeske, ki jih običajno uporabljate. Po aplikaciji sušenje las ni potrebno.

Sestavine: aqua, alcohol denat., glycerin, panthenol, peg-40 hydrogenated castor oil, citrus aurantifolia oil, limonene, caffeine, menthyl lactate, citral, synthetic thymus hydrolysate, lactic acid.

Izdelki so brez prezervativov in dodanih parfumov.

Za preventivno preprečevanje androgenega (dednega) izpadanja las v začetni fazi. Za preprečevanje prhljaja in za krepitev las.

Opozorila:

  • Samo za zunanjo uporabo
  • Paziti, da ne pride v stik z očmi
  • Hraniti izven dosega otrok