Serum gel Thymuskin Medium

Thymuskin serum gel_14032017Dermatološki izdelki THYMUSKIN za preprečevanje izpadanja las in spodbujanje rasti novih las. Visoka biološka aktivnost z edinstvenim timusnim kompleksom GKL-02.

Redno uporabo Thymuskina priporočamo:

za preprečevanje vseh vrst izpadanja in redčenja las

  • za spodbujanje rasti novih las
  • za uporabo pri občutljivih laseh in lasišču
  • za krepitev in izboljšanje strukture las
  • za preprečevanje androgenetskega (genetskega) izpadanja las, še preden se to pojavi
  • za ohranjanje dobrega stanja las po tretmaju s Thymuskinom

Raziskave, ki so jih izvedle nemške in mednarodne klinike, univerzitetne bolnišnice ter več opazovalnih znanstvenih študij, so močno potrdile pozitivne učinke Thymuskina.

Izdelek je na voljo v 100 in 200 ml embalaži.

Cena (z DDV): 59,55 € za 100 ml pakiranje, 93,70 € za 200 ml pakiranje

Pripravili smo ugodno ponudbo izdelkov Thymuskin serije MEDIUM

Thymuskin SET MEDIUM 100 ml šampon + serum cena z DDV 98,50 €

Thymuskin SET MEDIUM 200 ml šampon + serum cena z DDV 129,95 €

UPORABA – Splošna pravila

Lase si umijte s šamponom THYMUSKIN® MEDIUM in v lasišče vtrite serum v gelu THYMUSKIN® MEDIUM. Uporabljajte ga v majhnih količinah, vendar pogosto.

Uporaba Thymuskina je zelo preprosta. Lase operite s šamponom Thymuskin Medium in ga pred izpiranjem nekaj minut pustite na laseh. Osušite si lase. S kapalko nanesite serum v gelu Thymuskin Medium in ga z masiranjem vtrite v lasišče.

  1. Umijte si lase s šamponom THYMUSKIN® MEDIUM.
  2. S kapalko nanesite serum v gelu Thymuskin Medium in ga z masiranjem vtrite v lasišče.

Za doseganje željenih učinkov je najbolj ključna dosledna uporaba šampona in seruma v gelu Thymuskin Medium. Po od osmih do petnajstih tednih uporabe lahko pričakujete prve pozitivne rezultate, kot so: uravnovešenje stanja las, močnejši lasje in povrnitev naravnega sijaja las.

Serum v gelu THYMUSKIN® MEDIUM morate na začetku tretiranja uporabljati vsak dan po umivanju las s šamponom THYMUSKIN® MEDIUM. Prve rezultate boste po navadi lahko opazili po približno 8–15 tednih; stanje vašega lasišča se bo stabiliziralo (lasje bodo močnejši), hkrati pa se bo zmanjšalo število dnevno izpadlih las. Vsaj 15 tednov morate izdelek uporabljati vsak dan.

Potem lahko uporabo zmanjšate na trikrat tedensko, dokler se izpadanje las ne normalizira. Po naslednjih treh mesecih lahko uporabo zmanjšate na dvakrat tedensko po umivanju las s šamponom THYMUSKIN® MEDIUM. Lase si lahko s šamponom Thymuskin® umivate vsak dan oziroma po potrebi, odvisno od tipa las in vaših navad. Najpomembnejši pogoj za uspeh je redna in dosledna uporaba.

Serum gel Thymuskin MEDIUM

UPORABA – Specifična navodila

Potem ko ste si umili in z brisačo osušili lase (če želite, lahko tudi na suhe lase), vzemite odprto stekleničko seruma v gelu Thymuskin, jo obrnite na glavo in usmerite kapalko na lasišče. Pritisnite na stekleničko in iztisnite samo nekaj kapljic seruma v gelu. S konci prstov serum v gelu Thymuskin energično vtrite v lasišče, dokler to ni suho na otip. Po tem oblikujte pričesko kot po navadi. Če je mogoče, pri tem ne uporabljajte sušilnika za lase. Če uporabljate sušilnik za lase, ga ne usmerite v lasišče, ampak privzdignite lase, sušilnik za lase pa usmerite skozi lase in stran od lasišča. S tem boste lasišče obvarovali pred vročim zrakom. Po želji lahko na sušilniku za lase izberete nižjo ali srednjo temperaturo ali pa ga med sušenjem odmaknete dlje od las in lasišča.

Sestavine:  aqua, alcohol denat, hydrolyzed wheat protein, PEG-40 hydrogenated castor oil, carbomer, menthyl lactate, panthenol, polysorbate 20, sodium hydroxide, tocopheryl acetate, PEG-35 castor oil, aloe barbadensis leaf juice powder, pyridoxine HCI, synthetic thymus hydrolysate, oleic acid, linolenic acid, palmitic acid, stearic acid, BHT.

Ne vsebuje silikonov in živalskih sestavin. Izdelki niso testirani na živalih.

Klinično testirano.

Opozorila:

  • Samo za zunanjo uporabo
  • Paziti, da ne pride v stik z očmi
  • Hraniti izven dosega otrok