Šampon Thymuskin Medium

Šampon Medium_15032017Dermatološki izdelki THYMUSKIN za preprečevanje izpadanja las in spodbujanje rasti novih las. Visoka biološka aktivnost z edinstvenim timusnim kompleksom GKL-02.

Redno uporabo Thymuskina priporočamo:

za preprečevanje vseh vrst izpadanja in redčenja las

  • za spodbujanje rasti novih las
  • za uporabo pri občutljivih laseh in lasišču
  • za krepitev in izboljšanje strukture las
  • za preprečevanje androgenetskega (genetskega) izpadanja las, še preden se to pojavi
  • za ohranjanje dobrega stanja las po tretmaju s Thymuskinom

Raziskave, ki so jih izvedle nemške in mednarodne klinike, univerzitetne bolnišnice ter več opazovalnih znanstvenih študij, so močno potrdile pozitivne učinke Thymuskina.

Izdelek je na voljo v 100 in 200 ml embalaži.

Cena (z DDV): 39,90 € za 100 ml pakiranje, 50,20 € za 200 ml pakiranje

Pripravili smo ugodno ponudbo izdelkov Thymuskin serije MEDIUM

Thymuskin SET MEDIUM 100 ml šampon + serum cena z DDV 98,50 €

Thymuskin SET MEDIUM 200 ml šampon + serum cena z DDV 129,95 €

UPORABA – Splošna pravila

Lase si umijte s šamponom THYMUSKIN® MEDIUM in v lasišče vtrite serum v gelu THYMUSKIN® MEDIUM. Uporabljajte ga v majhnih količinah, vendar pogosto.

Uporaba Thymuskina je zelo preprosta. Lase operite s šamponom Thymuskin Medium in ga pred izpiranjem nekaj minut pustite na laseh. Osušite si lase. S kapalko nanesite serum v gelu Thymuskin Medium in ga z masiranjem vtrite v lasišče.

  1. Umijte si lase s šamponom THYMUSKIN® MEDIUM.
  2. S kapalko nanesite serum v gelu Thymuskin Medium in ga z masiranjem vtrite v lasišče.

Za doseganje željenih učinkov je najbolj ključna dosledna uporaba šampona in seruma v gelu Thymuskin Medium. Po od osmih do petnajstih tednih uporabe lahko pričakujete prve pozitivne rezultate, kot so: uravnovešenje stanja las, močnejši lasje in povrnitev naravnega sijaja las.

Šampon THYMUSKIN® MEDIUM

UPORABA – Specifična navodila

Za nežno umivanje in osnovno nego las si lase dobro sperite s toplo vodo. Šampon Thymuskin Medium si približno minuto nežno utirajte v lase in lasišče, nato pa dobro sperite s toplo vodo. Umite lase nato posušite, najbolje z brisačo. Priporočamo, da utrujene lase in lasišče umijete s šamponom Thymuskin® po športnih aktivnostih, plavanju v klorirani vodi oziroma morju, sončenju in potenju ter po trajni. Šampon Thymuskin Medium je koncentriran, zato ga uporabljajte v majhnih količinah. Priporočamo vsakodnevno umivanje las. Če to ni mogoče, si lase umijte vsaj od dva- do trikrat tedensko.

Sestavine:  aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamide dea cocamidopropyl betaine, hydrolyzed wheat protein, disodiumlaureth sulfosiccinate, phenoxyethanol, peg-40 hydrogenated castor oil, caffeine, ployquaternium-10, coco-glucoside, glyceryl oleate, citric acid, sodium hydroxide, methylisothiazolinone, potassium  sorbate, sodium acetate, synthetic thymus hydrolysate, bht, isopropyl, alcohol, peg-120 methyl glucose dioleate CI 47005, sodium sulfate, tocopherol.

Ne vsebuje silikonov in živalskih sestavin. Izdelki niso testirani na živalih.

Klinično testirano.

Opozorila:

  • Samo za zunanjo uporabo
  • Paziti, da ne pride v stik z očmi
  • Hraniti izven dosega otrok