Naročanje

Naročilo lahko oddate na e-naslov: info@celica.si ali na telefonsko številko: 01 5443604 vsak delovnik med 9 in 13 uro.

  • Izdelke lahko naročite tudi preko spletne lekarne:
  • Lekarna Nove Poljane Ljubljana: www.lekarnar.com oziorma info@lekarnar.com
  • Moja lekarna d.o.o. Žužemberk: www.moja-lekarna.com oziorma info@moja-lekarna.com

Pripišite tudi izbrani način plačila: po povzetju ali po predračunu!

Če izberete plačilo po predračunu, vam ga pošljemo na vaš elektronski naslov, po prejemu plačila pa se izvede naročilo oz. vam pošljemo želene izdelke na navedeni naslov. Izdelki iz zaloge so poslani isti ali naslednji delovni dan od prejema plačila, o daljšem dobavnem roku pa vas pravočasno obvestimo.

Dostava izdelkov skupne vrednosti nad 80,00 € je brezplačna. Kupec plača stroške dostave, v primeru, ko je skupna vrednost naročenih izdelkov nižja od 80,00 € in sicer: v kolikor kupec izbere plačilo po predračunu znaša strošek dostave 3,00 €, v kolikor izbere plačilo po povzetju, znaša strošek dostave z odkupnino 5,00 €. Takšni pogoji veljajo za dostavo na območju Slovenije.

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh po prejetju blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Nato mora to blago nepoškodovano in v nespremenjeni količini odposlati podjetju v 15 dneh po sporočilu. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Stroške vračila krije potrošnik. Omogočamo tudi zamenjavo artikla.

Vse cene vključujejo DDV in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene veljajo le na spletnih straneh www.thymuskin.si. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Celica, biomedicinski center, d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vaših osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni zgolj v namene pošiljanja informativnega gradiva, ponudb, računov in za ostalo potrebno komunikacijo. Podatki uporabnikov našega spletnega mesta v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.